Onze organisatie

maak
morgen
mogelijk

Visser & Smit Bouw is een innovatieve bouwer met 150 jaar ervaring en kennis van de nieuwste technologie├źn. Vanuit onze drie vestigingen in Amsterdam, Groningen en Rotterdam realiseren wij landelijk complexe bouwprojecten in de utiliteits- en industriebouw. Met name in logistiek complexe gebieden, zoals binnenstedelijke bouwprojecten en locaties die 24 uur per dag moeten blijven functioneren. We doen dit op basis van allerlei contractvormen, van DBFMO, alliantie, design & construct en bouwteam tot traditionele bestekken.

Onder de handelsnaam MedicomZes ontwerpen, realiseren en onderhouden wij huisvesting in de curatieve gezondheidszorg, laboratoria en cleanrooms. We zijn gespecialiseerd in het realiseren van projecten in (24/7) operationele (ziekenhuis)omgevingen.

Vanuit VolkerWessels Bouw Schiphol ontwerpen, realiseren, beheren en onderhouden wij grote en kleine projecten op Nederlandse luchthavens. Deze projecten worden op zowel landside als airside gerealiseerd, continu en midden in het complexe operationele proces van de luchthaven.