Meewerkend voorman civiel & utilitaire bouw

Voor uitbreiding van het team zoeken wij op korte termijn naar een

meewerkend voorman 

Complexe vraagstukken en uitdagende bouwomstandigheden. Daar gaat het hart van Visser & Smit Bouw sneller van kloppen. Utiliteitsbouw, luchthavens, ziekenhuizen , elektriciteit, water, gas, food of de (petro)chemische industrie. Voor elk project stellen wij het ideale team samen om een soepel en gecontroleerd projectverloop te verzekeren. Vanaf het eerste ontwerp, tot en met realisatie en onderhoud. Kun je de druk van het continu presteren aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als meewerkend voorman bij Visser & Smit Bouw maak je met jouw team mooie (beton)projecten in de regio. Of het nou de uitbreiding van een melkfabriek is of de nieuwbouw van kantoorpand, voor jou maakt dat niet zoveel uit.

Je geeft leiding aan een team van ongeveer 10 man, zowel eigen timmerlieden als onderaannemers.  Ieder werk is anders en daardoor kan het gebeuren dat je team verandert bij ieder project. Op de bouw ben je de oren en ogen van de uitvoerder, samen zetten jullie een mooi project neer. Je houdt de bestellingen en leveranties bij en tekent de uren van je mannen.

De veiligheidseisen bij onze projecten liggen hoog, je houdt alles goed in de gaten waardoor iedereen veilig werkt en aan het einde van de dag weer veilig naar huis kan.

 

Wat bieden wij jou?

Je gaat werken bij een gezond bedrijf met afwisselende projecten in de regio. De arbeidsvoorwaarden (conform Bouw CAO) zijn uitstekend en passend bij jouw kennis en ervaring. Vervoer wordt door ons geregeld en uiteraard voorzien wij jou van gereedschap, laptop en telefoon om je werk goed te kunnen doen.
We vinden training en ontwikkeling van onze mensen erg belangrijk en investeren daarom graag in je. Dit is voor iedereen maatwerk!

 

Wie ben jij?

Je hebt een bouwkundige of civieltechnische opleiding afgerond, bij voorkeur op mbo-niveau. Je hebt minimaal 5 jaren als leidinggevende gewerkt, maar vind het nog steeds leuk om zelf met je voeten in de klei te staan.

Veiligheidsbewustzijn is bij jou prima in orde.  Je pakt zaken snel op, overziet wat er gedaan moet worden en bent collegiaal ingesteld. Je bent bekend met LEAN en met dagstarts voor een goede verdeling van het werk.

Uiteraard heb je je autorijbewijs en beschik je over VCA-Vol.

 

Meer weten?

Wil je meer informatie over deze functie, dan kun je contact opnemen met Dave Vervoord bereikbaar op telefoonnummer of via WhatsApp op 06 – 16 51 45 51

 

Solliciteren?

Gebruik de knop ‘solliciteer direct’ bovenaan deze vacature.

 

#LI-DVD2